Solceller

Som ett fullserviceföretag när det handlar om solpaneler och andra energilösningar utför vi projektering, nyinstallation, ominstallation och service åt såväl privatpersoner som bor i villa, bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare. Vi är helt enkelt en del av framtidens lösningar inom förnybar energi med ett starkt fokus på grön teknik.

Vi skapar lönsamma relationer med våra kunder i Göteborg med omnejd. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet och våra medarbetare är utbildade och certifierade när det handlar om att installera solceller. Med personlig service och stor kompetens har vi genom åren skaffat oss många nöjda kunder – du är välkommen att bli nästa!

Solceller

Privatperson

Med solceller investerar du både i din fastighet, sänker dina elkostnader, samt bidrar till att minska klimatpåverkan. Vi monterar och installerar solceller till våra kunder och vi använder oss av svensktillverkade konstruktioner. Våra lösningar utgår från möjlig placering(effekt) och förväntad återbetalningstid på investeringen. Våra produkter är från svenska kvalitetssäkrade importörer som håller hög kvalité, har rätt garantikoncept och som erbjuder produkter och produktutveckling som är ledande i branschen.

solceller på en villa med tegeltak

Solceller

Bostadsrätts­föreningar och företag

I många fall har kommersiella fastigheter både stora huvudsäkringar och takytor vilket ger bra förutsättningar till att kunna producera mycket el och kan därmed bli en lönsam investering. Processen är inte särskilt komplicerad men ofta ser kraven på oss leverantörer lite annorlunda ut vilket gör att vi tar ett helhetsgrepp som även omfattar konsultation, projektering, beräkning, projektledning hela vägen fram till installation och driftsättning. I vårt koncept ingår även service och underhåll av anläggningarna vi installerar.

Solceller på en åker

Solitek

Solcellspaneler

Jolums levererar paneler från SoliTek i Litauen som är den enda solcellsproducenten i världen som har en helt klimatneutral produktion. Fabriken producerar hela sitt energibehov genom deras egen solcellspark samt genom solvärmepaneler på fabrikens tak.

Solcellspanelen Standard

Standard

  • Europatillverkad
  • Bra miljöval
  • Tillverkas i Europas mest klimatneutrala fabrik
  • 20 års produktgaranti
  • 25 års effektgaranti (80%)
Solcellspanelen Blackstar

Glas/Glas Blackstar

  • Europatillverkad
  • Klimatsmart panel
  • Över 50 års livslängd
  • 30 års produktgaranti
  • Salt- och ammoniakresistent

Är du redo att komma igång?
Kontakta oss idag för en fri offert.