Våra tjänster

Som helhetsleverantör inom installation, är vi stolta över att erbjuda ett brett urval av tjänster som är designade för att möta marknadens behov. Vårt utbud omfattar allt från grundläggande installation till avancerade systemlösningar med fokus på grön energi. Vi står redo att erbjuda skräddarsydda lösningar, och med vårt djupa tekniska intresse och marknadsinsikt, kan vi garantera att våra tjänster alltid är i linje med de senaste trenderna och kraven på marknaden.

Kollegor som jobbar på ett tak
Elektriker fixar i ett elskåp

Elinstallationer

Vi utför installationer av allt från enkla eluttag till avancerade system, alltid med fokus på kvalitet och säkerhet. Vårt mål är att leverera de bästa lösningarna för våra kunder, oavsett om det gäller privatbostäder eller stora flerfamiljs eller företagsanläggningar.

Ett hus som håller på att byggas

Entreprenad

Vi utför entreprenad projekt allt från projektering till färdig anläggning. Vår breda kompetens inom el gör oss till en pålitlig och effektiv leverantör av entreprenadtjänster inom elinstallation.

Solceller på en bostadsrätts tak

Solceller

Vi erbjuder installation av solpaneler som en del av vår tjänsteportfölj. Oavsett om du är privatperson, bostadsförening eller företag, kan vi hjälpa dig.

kvinna laddar sin bil

Laddboxar

Vi erbjuder ett brett utbud av laddboxar för elbilsladdning, från ledande leverantörer på marknaden. Vi hjälper dig att välja rätt laddbox och säkerställer en korrekt installation för en smidig och effektiv laddupplevelse för din elbil.

Solcellsbatter i på rad

Energilager

Vi erbjuder energilagrings lösningar för både små och stora behov. Vi arbetar för optimal utnyttjande av den producerade energin på så många olika sätt som möjligt, och självklart klara våra system av balanstjänster tillsammans etablerade aktörer på den svenska marknaden.

Bostadsrättshus med balkonger på kvällen

IMD Gemensam El

Med IMD betalar varje lägenhetsinnehavare samt lokalerna i ett flerbostadshus för sin egen faktiska energiförbrukning.

Pappa med två barn är ute och går

Bostadsrättsföreningar

Hållbara och ekonomiska energilösningar för bostadsrättsföreningar. Vi på är stolta över att erbjuda ett helhetskoncept för bostadsrättsföreningar som söker energibesparande åtgärder.

Är du redo att komma igång?
Kontakta oss idag för en fri offert.